Kronofogden lån

Kronofogden lånKronofogden lån – vad är Kronofogden lån?

Kronofogden lån – kan man låna pengar trots lån hos Kronofogden? Ingen vill naturligtvis vara skyldig pengar till Kronofogden och ingen vill självklart att Kronofogden ska knacka på hos en för att göra en utmätning. Dessvärre så kan man inte alltid styra över det och ibland så skiter det sig. Har du tagit för många smslån och snabblån så är risken stor att smslånen och snabblånen till slut hamnar hos Kronofogden. Det flesta gör självklart allt för att betala sina räkningar tid och slippa hamna hos Kronofogden, men ibland så  halkar man efter med hyra, el, förskoleavgifter och andra nödvändiga kostnader.

Låna pengar med skuldsaldo hos kronofogden?

När man minst anar det så händer det plötsligt att man hamnar efter och har inte råd att betala en räkning eller någon annan kostnad som dyker upp utan förvarning. När man inte kan betala så slutar det oftast med en betalningsanmärkning och en skuld hos Kronofogden. Det är ett faktum i det flesta fallen! Givetvis så själva skulden inte alltid det värsta, utan det kan få mer långtgående konsekvenser än att man en skuld hos Kronofogden. Den som vill flytta och skaffa ett nytt hyreskontrakt, låna pengar, handla på kredit samt många andra situationer så kan man få problem pga att man haft en skuld hos Kronofogden. Problemet är sedan att man inte kan låna pengar med skuldsaldo hos kronofogden?

Få lån trots skuld hos kronofogden

Kan man få lån trots obetalda skulder hos kronofogden? Nja, det beror på din specifika situation. Generellt kan man säga att det inte går utan att ha någon säkerhet eller någon som backar upp en som medlåntagare eller går i borgen för lånet. Det är inte lätt att låna pengar trots skulder hos kronofogden.

Ifall du har råkat ut för detta gäller du läser på om dina möjligheter hos Kronofogden samt om hur du går tillväga för att du vill tex  låna pengar och ta lån trots skuld hos kronofogden.