Närstående (medsökande) för att låna pengar med skuld hos Kronofogden

Ta hjälp av en vän eller släkting för att få lån trots skuldsaldo

Låna pengar trots skuld hos Kronofogden kan vara möjligt numera, men det finns alternativ för att underlätta processen. Ifall du har ett skuldsaldo och vill låna pengar trots skuldsaldot hos Kronofogden så kan du öka dina lånmöjligheter genom att låna tillsammans med ytterligare en person (medlåntagare).

Ansöker du om lån tillsammans med en annan person som är fri från betalningsanmärkningar så ökar dina chanserna att få låna pengar trots ett skuldsaldo hos Kronofogden och fler långivare kommer att erbjuda dig ett lån torts skulden.

Givetvis så är det lätt att säga att att en medsökande ökar sannolikheten för att du ska få lån, men det är en annan sak att hitta någon som ställer upp som medsökande.

I dessa fall så återstår endast att vända sig till en av de onlinelångivare som jobbar med att hjälpa de som vill låna pengar med skuld hos Kronofogden. Det går att lösa situationen på flera sätt och att det inte är omöjligt att låna pengar.

Snabblån och smslån kan vara ett alternativ ifall man vill låna pengar snabbt. Oftast så går det väldigt snabbt och pengarna kommer in på kontot fort. Några av dessa låneaktörer erbjuder även lån till personer som vill låna pengar trots skuldsaldo hos Kronofogden, men det är sällan något de skyltar med.

Om du tar ett snabblån eller ett smslån så kan du räkna med att få pengar senast dagen efter om det är en vardag.

Tänk efter innan du lånar ytterligare pengar så du inte förvärvar din situation ytterligare.

2 svar till “Närstående (medsökande) för att låna pengar med skuld hos Kronofogden”

  1. Hej Eva,

    Om du har en medsökande så är det i praktiken den personen som tar lånet. I så fall bör de flesta banker godkänna din medsökande ifall denne blir godkänd för att ta ett lån på egen hand.

    Lycka till.