Sms lån trots skulder hos Kronofogden

Smslån trots skulder hos Kronofogden

Sms lån trots skulder hos Kronofogden? Har man haft oturen i livet att komma till en punkt där det kan vara svårt att få fram pengar till något viktigt så finns det ändå alltid hopp. Det kan handla om att ha råd med en Sms lån trots skulder hos Kronofogdensemester eller att ha råd att betala en räkning. För att få fram pengar snabbt kan man ta ett sms lån trots skuld hos Kronofogden. Självklart kan är det alltid svårare att få ett lån hos någon av de vanliga långivarna när man ligger med ett ärende från kronofogden än när man inte är i den situationen. Det är dock inte hopplöst som tur är. Många företag specialiserar sig nämligen på att hjälpa dig ta ett sms lån trots skuld hos Kronofogden. Detta på grund av att man lägger större vikt vid den enskilda individens vilja att betala tillbaka lånet.

Det som skiljer sig mot ett vanligt sms lån när man tar ett sms lån trots skuld hos Kronofogden är räntan. Denna är oftast ganska mycket högre än i ett vanligt fall. Eftersom det finns flera olika aktörer så ät det en god idé att ansöka hos flera av dessa på  en gång och sedan välja den som kan erbjuda lånet till mest förmånliga villkor och ränta.

Villkor – Sms lån trots skuld hos Kronofogden

För att ta ett sms lån i vanliga fall så krävs alltid följande:

  • Du skall inte ha några betalningsanmärkningar
  • Du skall vara minst 18 år gammal
  • Det finns inte någon skuld hos kronofogden
  • Man måste vara folkbokförd i Sverige
  • Det bör finnas en konstant inkomst – d.v.s. du kan ej vara arbetslös

Sms lån – vad är det?

Även om många kanske tror att ett sms lån måste tas genom att man skickar ett textmeddelande med sin telefon, så är detta inte fallet. Dessa mikrolån eller snabblån är en relativt ny typ av lån och är ett konsumtionslån som är av mindre storlek. Istället för att skicka sms kan man nästan alltid göra ansökan på nätet, där man får lämna sitt personnummer och övriga uppgifter. Varför det? Jo personnumret används då långivaren tar en kreditupplysning hos UC.

Även om man har skuldsaldo hos kronofogden måste det dock inte betyda att man inte kan ta ett sms lån hos de vanliga företagen. Det är ju absolut ingenting som säger att du inte kan försöka göra en ansökan. Går den igenom så går den igenom och det är inte ovanligt att man ibland lyckas ta ett sms lån trots skuld hos kronofogden även fast man egentligen inte borde ha kunnat göra det.

3 svar till “Sms lån trots skulder hos Kronofogden”

  1. Varför ska det vara så svårt att få ett lån fast man har skulder. Ett lån kan betyda att man kommer på fötter igen.

  2. Ja det stämmer man känner sig som i sin fängelse. Man tror på mig att det inte är all individer är samma person jag kan tänka mig att det finns personer med stora ansvar för att lösa och betala till lånen men vi är människor ibland blir hårda vägen till denna människor. Är inte all samma hoppas att alla ska reagera och skriva till regeringen att ge oss en. Ny chans att vi ska inte leva med tryck och sova inte på nätterna det gör att många blir sjuka än och mer hjälp